Ervaar jij burn-out klachten?

 

Ervaar jij burn-out klachten, dan ben je waarschijnlijk even helemaal op voor je gevoel.

Spanningen in je lijf, angsten die voor je gevoel zomaar de hoek om komen of paniekklachten die zo heftig kunnen zijn dat het lijkt alsof je dood neer kan vallen. Het lezen van de post kan al een paniekreactie geven. Continu sta je op scherp, misschien check jij of je hartslag het nog wel doet, heb je schrikmomenten en lijkt het wel of alles harder binnen komt dan normaal. Grote vermoeidheid bij bijna álles wat je doet, terwijl je vroeger van alles en nog wat tegelijk kon en zonder enige moeite. Nu lijkt alles je energie te kosten en twee dingen tegelijk dat betekent nu "kortsluiting". Dan heb ik het nog niet over die nare gevoelens van falen of jezelf helemaal kwijt te zijn. Angstige en verdrietige gedachten spoken door je hoofd als; "wie ben ik, ik ben niks waard, niemand heeft iets aan mij, ik blijf maar ver op de achtergrond dan ben ik ook niemand tot last".

Het eventueel onderhouden van een gezin, een partner die je niet wilt teleurstellen of een baan die je uit alle macht wilt behouden of juist kwijt bent geraakt. Het kost je zoveel energie. Alleen al de gedachte te werken of om een zoektocht te moeten starten naar eventueel nieuw of ander werk, maakt je al machteloos, angstig en moe. En dan nog (arbo)artsen of sommige familieleden of vrienden die niet zoveel van je begrijpen, wat jij je misschien ook nog eens enorm aantrekt. Kortom: Blehhhh.

 

Hoe zou het voor jou zijn om te leven zonder die narigheid?!

 

Gelukkig weet ik inmiddels dat er écht iets aan te doen is en hoe je dit doet, zonder dat dit je stress, medicatie of verloren energie hoeft te kosten, want het neemt al zoveel in beslag. 

 

Graag help ik jou hierbij op een effectieve, praktische en rustgevende manier. 

Ik ben bezig met het ontwikkelen van een half jaar traject voor deze klachten. Een burn-out is een proces en de tijd nemen voor jezelf en dit proces is hierbij extra belangrijk en ik wil dan ook een speciaal transformatie traject aanbieden. Creativiteit, ontspanning en zelfontwikkeling zal hierbij centraal gaan staan. Mocht dit je aanspreken, neem gerust contact met mij op voor meer informatie. 

​                                                

Kopie van Zonder titel_edited.jpg