Ontspanning

Wil jij even helemaal tot jezelf komen en je volledig kunnen ontspannen?

 

Dit kan soms best een uitdaging zijn, zowel mentaal als fysiek. Toch is het van groot belang dat je daar tijd voor vrij maakt.

Hierdoor zet je jezelf op nummer 1, i.p.v. een ander. 

Egoïstisch? Juist niet. 

Want goed zorgen voor jezelf is ook goed voor de ander.

Wanneer het namelijk niet goed met jou gaat, kun je er ook niet voor anderen zijn.

 

Denk maar aan het voorbeeld van zuurstofmaskers in een vliegtuig.

Er wordt bij de veiligheidsinstructies altijd benadrukt dat jij eerst zélf een zuurstofmasker op moet zetten en dat je daana pas je kind helpt.

Onze eerste reactie is dat we eerst ons kind willen helpen. Maar dat kun je pas echt als je eerst voor jezelf hebt gezorgd. 

Jij kunt er niet voor iemand anders zijn als je zelf bekaf bent. Dan ben je bijvoorbeeld niet meer alert of in staat om op een juiste manier te handelen en dingen te overzien. 

Wie goed voor zichzelf zorgt, zorgt voor een win - win situatie.

 

Een aantal voordelen op een rij:

- meer energie 

- je hebt weer overzicht 

- een groter inlevend vermogen

- jouw eigenwaarde en zelfbewustzijn groeit

- je bent een voorbeeld voor anderen

- je straalt positieve energie uit, wat prettig is voor de ander

- je geeft op een gezonde manier grenzen aan

- je maakt keuzes op basis van wat goed voor jou is en voor de ander

Tijdens sessies maak ik gebruik van diverse methodes. 

Ontspanning met Access Bars:

 

Access Bars is een energetisch proces voor mensen die meer rust, ruimte en ontspanning in hun lichaam en geest willen ervaren. Deze sessie gebeurd alleen op het hoofd en lig je lekker onder een deken op de behandeltafel met je kleding aan.

 

Wist je dat er allemaal energiebanen in en over je hoofd lopen? En dat er 32 punten op je hoofd zijn dat, wanneer deze zachtjes worden aangeraakt, met gemak oude overtuigingen en belemmeringen los kunnen laten waardoor er ruimte voor nieuwe inzichten en mogelijkheden komt?

Even een uitleg:

Vaak wordt het vergeleken met het defragmenteren van een computer.

Hoeveel bestanden en programma’s zoals; overtuigingen, ideeën en oordelen, heb jij in jouw systeem zitten, maar gebruik je niet of vertragen en belemmeren je alleen maar?

Door een Access Bars behandeling krijg je letterlijk weer RUIMTE in je hoofd en ervaar je een diepe lichamelijke en mentale ontspanning. 

Voor meer info: (accessconsciousness.com)

 

 

Reiki:

 

Dit is een methode waarbij energie wordt doorgegeven door middel van je handen over het lichaam. Het geeft extra energie, zodat alles weer in balans kan komen en zodat het zelfhelende vermogen van je lichaam en geest wordt gestimuleerd.

Bij deze behandeling lig je op de behandeltafel, met je kleding aan, ook lekker onder een deken. Door diverse handposities die ik op en boven jouw lichaam leg zal er energie door je heen gaan stromen zodat blokkades opgelost kunnen worden en jij een fijne ontspanning ervaart.  

 

Maar... klachten verdwijnen helaas niet zomaar en kunnen terugkomen als je niet bereid bent om er ook wat mee te gaan doen. Dit geldt voor alle soorten groei en verandering. Als je wilt dat er echt iets veranderd, zou je ook moeten gaan handelen naar die inzichten. Ik kan je hierbij helpen en ook zullen deze sessies een grote bijdrage zijn.

 

Dus verwonder jezelf en kom het gewoon eens ervaren.

De behandelingen helpen o.a. bij:

 

Beide sessies bied ik los aan of in combinatie in een traject.

Kopie van Zonder titel_edited.jpg