Ontspannende Sessies

Ontspannen d.m.v. Reiki:

Reiki is een Japanse geneeswijze waarbij de universele levensenergie wordt doorgegeven door middel van je handen. Reiki is er inmiddels in vele vormen.

 

Het geeft extra energie aan je (energetische) lichaam, zodat alles weer in balans kan komen en het zelfhelende vermogen van het lichaam (wat we allemaal in ons hebben) wordt bevorderd.

Bij een reiki behandeling lig je op een behandeltafel, gewoon met je kleding aan. Door diverse handposities op en boven jouw lichaam, zal de energie, door je heen stromen.

 

Tijdens de behandeling zal je een fijne ontspanning ervaren. Je kunt daarnaast ook verschillende soorten sensaties zoals; tintelingen of het stromen van energie opmerken. Dit is voor iedereen anders en je krijgt altijd dat wat je nodig hebt.

 

Een sessie duurt 45 tot 60 min. en kost € 60,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontspanning met Access Bars:

Access Bars is een energetisch proces voor mensen die meer rust, ruimte en ontspanning in hun lichaam en geest willen ervaren.

 

Het kan zo fijn zijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

 

Wist je dat er energiebanen in en over je hoofd lopen? En dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als deze zachtjes worden aangeraakt, met gemak dingen kunnen loslaten wat jou belemmert waardoor er ruimte komt voor nieuwe inzichten?

Even een technische uitleg:

Vaak wordt het ook wel vergeleken met het defragmenteren van een computer. Defragmenteren: Een proces waarbij informatie op een harde schijf wordt gereorganiseerd door delen van bestanden in een logischere volgorde en dichter bij elkaar te plaatsen. Fragmentatie kan de computer vertragen. Ná defragmentatie is uw harde schijf sneller door meer beschikbare vrije ruimte.

En zo gebeurd het dus ook in ons hoofd. Want hoeveel bestanden en programma’s zoals; overtuigingen, ideeën en oordelen, heb je daar wel zitten, maar gebruik je niet of vertragen je eigenlijk alleen maar?

Door een Access Bars behandeling krijg je letterlijk RUIMTE in je hoofd en kan jij kiezen wat jij echt wilt kiezen doordat je weer overzicht hebt.

Tijdens een sessie lig je op een behandeltafel met je kleding aan en raak ik lichtjes de 32 punten op je hoofd aan. De ervaring is heel verschillend. Het kan zijn dat je meteen iets ervaart, of dat je pas na een paar dagen verschil merkt. Sommige mensen zijn zich helemaal niet bewust van het proces, maar merken later toch veranderingen. Dat het een ontspannende en bijzondere ervaring is voor mensen, is een vaak gedeelde mening.

 

Een Access Bars sessie duurt zo’n 45 tot 60 min en kost € 60,00 per sessie

Voor meer info: (accessconsciousness.com)

 

Beide sessies bied ik los aan of in combinatie tijdens een hypnotherapie traject.

OIP_edited.jpg
access-consciousness-nedir_edited.jpg
Kopie van Zonder titel_edited.jpg