top of page

Kelly

Na meerdere sessies Reiki en Bars van Gitta in haar praktijk gehad te hebben, kan ik oprecht zeggen dat ik het een zeer ontspannen en bijzondere ervaring vind. Zodra ik bij Gitta binnen stap, voel ik mij zeer welkom. Niet alleen de warme sfeer die haar praktijk uitstraalt, maar ook vooral Gitta zelf zorgt hiervoor. Zij stelt mij op me gemak, neemt de tijd, luistert naar me en vraagt door waar nodig. Daarnaast zijn de sessie geheel gericht op eigen wensen en behoeften, waardoor de problematiek waar ik bij binnenkomst tegen aanloop, ruimte maakt voor ontspanning en positieve energie. Ik ben Gitta dan ook zeer dankbaar dat zij mij helpt bij het geen waarin ik zelf vastloop.

Marion

Bij Gitta voel je je meteen op je gemak. Ze luistert naar je verhaal en door haar manier van vragen stellen kom je er al snel achter waar het probleem zit wat je doet. Ik ben haar ook zeer dankbaar voor de sessie die ze me heeft gegeven om van mijn "schuldgevoel" af te komen. Het geeft me zoveel ruimte. Ze is een topper.

Leonie 

Ik heb bij Gitta tweemaal een bars sessie mogen ontvangen. De ruimte is uitnodigend en rustgevend. Gitta zorgt ervoor dat je op je gemak bent, door de sessies is mn hoofd opgeruimd en kan ik mij beter ontspannen. Ondanks dat ik sceptisch was (als nuchtere Harry) heb ik veel baat gehad bij de sessies en kan ik het zeker aanraden!

Cherriette

 

Ik heb 2 keer een Bars sessie bij Gitta mogen ontvangen. Zij geeft deze sessie in een sfeervol ingerichte ruimte, die bijdraagt aan het ontspannen gevoel. Beide keren ging ik erg ontspannen naar huis, met rust in mijn hoofd en lijf. Hierdoor kon ik ook anders kijken naar bepaalde zaken, zonder stress en spanningsklachten.

bottom of page