Reviews

Dit zeggen klanten over mij:

Leonie:

“ Ik heb bij Gitta tweemaal een bars sessie mogen ontvangen. De ruimte is uitnodigend en rustgevend. Gitta zorgt ervoor dat je op je gemak bent, door de sessies is mijn hoofd opgeruimd en kan ik mij beter ontspannen. Ondanks dat ik sceptisch was (als nuchtere Harry) heb ik veel baat gehad bij de sessies en kan ik het zeker aanraden! ”

Marion:

“Bij Gitta voel je je meteen op je gemak. Ze luistert naar je verhaal en door haar manier van vragen stellen kom je er al snel achter waar het probleem zit wat je doet. Ik ben haar ook zeer dankbaar voor de sessie die ze me heeft gegeven om van mijn "schuldgevoel" af te komen. Het geeft me zoveel ruimte. Ze is een topper.”

Kelly:

“Na meerdere sessies Reiki en Bars van Gitta in haar praktijk gehad te hebben, kan ik oprecht zeggen dat ik het een zeer ontspannen en bijzondere ervaring vind. Zodra ik bij Gitta binnen stap, voel ik mij zeer welkom. Niet alleen de warme sfeer die haar praktijk uitstraalt, maar ook vooral Gitta zelf zorgt hiervoor. Zij stelt mij op me gemak, neemt de tijd, luistert naar me en vraagt door waar nodig. Daarnaast zijn de sessie geheel gericht op eigen wensen en behoeften, waardoor de problematiek waar ik bij binnenkomst tegen aanloop, ruimte maakt voor ontspanning en positieve energie. Ik ben Gitta dan ook zeer dankbaar dat zij mij helpt bij het geen waarin ik zelf vastloop.”

Cherriette:

“Ik heb 2 keer een Bars sessie bij Gitta mogen ontvangen. Zij geeft deze sessie in een sfeervol ingerichte ruimte, die bijdraagt aan het ontspannen gevoel. Beide keren ging ik erg ontspannen naar huis, met rust in mijn hoofd en lijf. Hierdoor kon ik ook anders kijken naar bepaalde zaken, zonder stress en spanningsklachten.”

Kopie van Zonder titel_edited.jpg