top of page
Mijn werkwijze:
20210209_120528_edited_edited_edited.jpg

Met persoonlijke ontspannende sessies en/of een uniek op maat gemaakt traject, voel jij je weer energiek & ontspannen.

Alles draait even helemaal
om jou! 


Voorafgaand hebben we telefonisch contact, zodat we elkaar even spreken en vragen kunnen stellen. 


Tijdens een sessie bespreken we wat we precies gaan doen.  
Soms is veel uitleg overbodig en kan je het beste gaan beleven.

 

Er kunnen herinneringen naar boven komen tijdens een sessie en ik luister graag naar je, maar gesprekken zijn niet altijd nodig.

Je zal kwaliteiten en mogelijkheden over jezelf leren die je direct in kan zetten in jouw leven. 

Ik vraag hierbij wel van jou om open en nieuwsgierig te zijn voor misschien wel een hele andere ervaring dan dat je tot nu toe hebt meegemaakt. 

Tijdens de sessies maak ik gebruik van diverse lichaamsgerichte en energetische technieken waarbij je met je onbewuste communiceert.

Hypnotherapie en NLP zijn mooie manieren om achter jouw patronen en overtuigingen te komen zodat je dit vervolgens om kan gaan zetten in wat wel werkt voor jou.

Misschien denk je nu, "Hypnotherapie? Ja...dan ga ik zeker dingen doen waar ik geen controle over heb?!"  Nee, dit is niet waar. En het is ook niet wat je op tv shows ziet. Dat is namelijk show hypnose en dat is alleen maar voor de show, voor de "lol" en heeft niets te maken met therapie of zelfontwikkeling. 

​Wist je dat je allang in hypnose of trance bent geweest? Bijvoorbeeld als je een film zit te kijken en alles om je heen even vergeet. Hetzelfde geldt als je helemaal verzeild bent geraakt in een boek. Of als je in de auto op de automatische piloot ergens naar toe rijdt en in eens denkt, "huh? ben ik hier al?"

 

​Hypnose is een combinatie van focus en ontspanning. Het is een bewustzijnsniveau waar je kritische mind naar de achtergrond gaat zodat jij bij je onbewuste gedachten, gevoelens en overtuigingen kan komen en deze kunt transformeren.

Wanneer je in hypnose bent, kun je altijd stoppen, op ieder moment. Jij hebt altijd de controle en je zal niets tegen je zin in doen. Het is daarom ook belangrijk dat je het zelf wilt en het niet voor een ander doet. Hypnose is een prettige manier van therapie. Het is een diepe staat van ontspanning en je merkt snel verschil.

Energetische methodes. Alles heeft energie. Misschien denk je nu  “Oh nee dat vind ik zo zweverig?!” Dat dacht ik namelijk zelf ook vroeger.

Maar energie heeft een trilling, een frequentie. Dus ook je lichaam, je emoties, omgeving, gedachten en de woorden die je uitspreekt. Hoe hoger de trilling, des te beter jij in je vel zit. Het heeft dus invloed op hoe we ons voelen.

Deze trilling registreren we bewust of onbewust. Iedereen praat weleens tegen zichzelf, of dit nu in gedachten is of hardop. Praat jij jezelf naar beneden, dan heeft dat invloed op deze trillingen en dus op je gemoedstoestand. Ook zendt je deze energie frequentie uit naar anderen.

We slaan alles wat we meemaken op in energie tot in onze cellen van het lichaam. Traumatische of nare ervaringen hebben dus ook een soort celgeheugen, of bewustzijn dat we meedragen.

 Hieronder vind je een aantal energetische methodes waarmee ik werk.

 

Ontspanning met Access Bars:

Access Bars is een energetisch proces waarbij ik alleen op je hoofd werk. Je ligt lekker onder een deken op de behandeltafel met je kleding aan.

 

Wist je dat er ook allemaal energiebanen in en over je hoofd lopen? En dat er 32 punten op je hoofd zijn dat, wanneer deze zachtjes worden aangeraakt, je oude overtuigingen en belemmeringen los kunt laten waardoor er ruimte voor nieuwe inzichten en mogelijkheden komt?

Vaak wordt het vergeleken met het defragmenteren van een computer.

Hoeveel bestanden en programma’s zoals; overtuigingen, ideeën en oordelen, heb jij in jouw systeem zitten, maar gebruik je niet of vertragen en belemmeren je alleen maar?​ Door een Access Bars behandeling krijg je weer ruimte in je hoofd en ervaar je een diepe lichamelijke en mentale ontspanning. 

Kijk voor meer info op www.accessconsciousness.com

Reiki: Dit is een methode waarbij energie wordt doorgegeven door middel van handen over het lichaam. Het geeft extra energie, zodat je weer in balans kan kome zodat het zelfhelende vermogen van je lichaam en geest wordt gestimuleerd.

Bij deze behandeling lig je op de behandeltafel, met je kleding aan, ook lekker onder een deken. Door diverse handposities die ik op en boven jouw lichaam leg zal er energie door je heen stromen zodat blokkades en fysieke en mentale ongemakken, verminderd en zelfs opgelost kunnen worden terwijl jij een fijne ontspanning ervaart.

 

Laat je verwonderen en ervaar het zelf.

Dat geldt trouwens voor alle methodes waarmee ik werk. Wanneer je zelf hebt gevoeld en ervaren wat het kan doen, ben je in staat om jouw trilling te verhogen met alle positieve bewuste en "aardse" handelingen tot gevolg. 

Ik heb hele mooie en magische tranformaties meegemaakt, maar je zal er wel zelf wat voor moeten doen. Helaas bestaat er geen toverstokje en wanneer jij niet bewust gaat handelen naar jouw inzichten en oplossingen, zal er niet veel veranderen. Dit geldt natuurlijk voor alles in het leven.

"Als je doet wat je deed, krijg wat je kreeg" 

Sacred Activations

Sinds 2020 heb ik kennis gemaakt met deze bijzondere techniek en sindsdien ben ik er fan van. Het is zeer ontspannend en het werkt snel.

Onze Aarde gaat al eeuwen door diverse tijdperken. Op dit moment zitten we in zogenaamde ”Aquariustijdperk”  Ook de verschillende tijdperken bestaan uit energie. De energie frequentie is nu erg hoog en we gaan door een snelle evolutie en transformatie.

Terwijl wij meegaan naar een hoger bewustzijn, laten we oude energieën die bij het oude tijdperk horen los die tot in onze cellen zijn opgeslagen. Als mens zijn we in staat om af te stemmen op het Collectief Bewustzijn. Dit houdt in dat alles wat er ooit gebeurd is op aarde, energie heeft en dat we deze nog altijd waar kunnen nemen of zelfs over kunnen nemen. Dit verklaard bijvoorbeeld waarom we niet begrijpen waar sommige overtuigingen of angsten van nu, vandaan komen. 

 

De Sacred Activations energie koppelt je los van het Collectief Bewustzijn en zorgt ervoor dat je oude belemmerende overtuigingen en angsten loslaat en dat je lichaam en geest mee kunnen gaan met de hoge frequenties. Daarnaast zorgt deze energie ervoor dat je in een sneller tempo veranderingen doorzet in je leven en gaat leven vanuit jouw creatiekracht en verlangens.

Tamra Oviatt is de grondlegger van Sacred Activations.

Het is een bijzondere beleving die je zelf moet hebben ervaren om te voelen wat het doet.

Voor een sessie, stem ik mij op je af, zodat je een uniek afgestemde persoonlijke sessie krijgt.

De healingsessie is volledig online en duurt ongeveer 30 minuten.  

 


 

bottom of page